ep sedemediaset espana 20190314112407
MEDIASET - Archivo

Barclays puja el preu objectiu de Mediaset Espanya (de 1,50 a 1,55 euros amb el títol cotitzant a 1,76 euros per acció). Malgrat tot, l'entitat britànica continua veient la cotitzada de l'Ibex de matriu italiana molt cara.

  • 2,89€
  • -4,24%

Per això, el banc britànic reitera el seu consell d''infraponderar' per a Mediaset España, més encara després dels seus resultats trimestrals publicats recentment.

Barclays reconeix que van estar "en línia amb les prediccions" i que l'àrea d'ingressos publicitaris "està en mal estat, però no pitjor del que s'esperava". El seu focus ara hauria de ser resistir l'aiguat del coronavirus, encara que el banc augura "un tercer trimestre tan dolent com el segon i un quart pla".

Més enllà del negoci publicitari, Barclays creu que Mediaset hauria d'estar un 10% més barata que els seus competidors per dues raons: la menor esperança de creixement de l'economia italiana durant els pròxims anys i la falta d'una estratègia de diversificació de la companyia.

Aquest mateix dimecres, la seva matriu italiana ha anunciat un enfonsament del 60% del seu benefici en els primers compassos de l'any. Segons ha informat la companyia italiana de mitjans, Mediaset ha obtingut uns ingressos nets de 682,1 milions d'euros en comparació amb els 718,2 milions d'euros del primer trimestre de l'exercici precedent.

En concret, ha explicat que els ingressos a Itàlia han estat 452,4 milions d'euros comparat amb 492,1 milions d'euros del primer trimestre de 2019, mentre que a Espanya s'han situat en 229,8 milions enfront dels 226,1 milions d'euros de l'any anterior.

Noticias relacionadas

contador