• La perfumera està condemnada per competència desleial
mediaset 640x

Mediaset ha decidit no acudir a la gala dels premis 'Goya' a causa que l'acadèmia de cinema segueix mantenint com a patrocinador a la marca de perfumeries Saphyr, denunciada per competència deslleial.

  • 2,89€
  • -4,24%

D'aquesta manera l'empresa de comunicació italiana no enviarà representants a us Premis Goya. La signatura de perfunes manté una condemna en ferma pel Tribunal Suprem per competència deslleial i infracció de marca. I encara que la presència d'actors i directors de pel·lícules multinominadas com Kiki, el amor se hace o Un monstruo viena a verme, coproducidas per Mediaset no es veuran compromeses, precisament per ser coproduccions, cap alt càrrec institucional de Mediaset acudirà a la gala, com sí ha ocorregut en anys anteriors.

Però no solament Mediaset no acudirà oficialment. Patrocinadors de la moda i estètica com Altres signatures com a L'Oréal han decidit deslligar-se de la gala de la festa del cinema espanyol.

En 2015 l'empresa catalana Puig va denunciar a Saphir per "utilitzar llistes d'equivalència entre les marques originals i les fragàncies que imiten la seva olor" i després de celebrar-se el judici en l'Audiència Provincial d'Alacant i el Jutjat de Marca Comunitària 2 d'Alacant es prohibia al Grup Saphir i els seus detallistes utilitzar de forma oral o escrita la marques de la signatura de perfumeria Puig per vendre fragàncies d'imitació, informa EFE.

Noticias relacionadas

contador