• ...i la seva recomanació passa d’'infravalorar' a 'neutral'
ep sedemediaset espanamadrid
MEDIASET ESPAÑA

Mediaset puja un 3% en borsa aquest dimarts. La filial a Espanya del conglomerat mediàtic italià s'impulsa gràcies a la millora de la recomanació dels analistes de JP Morgan Cazenove. Els analistes han millorat un 2% el seu preu objectiu, de 9,20 euros a 9,40. I la seva recomanació passa d’'infraponderar' a 'neutral'. Després d'aquesta valoració, les accions de la companyia arriben als 9,31 euros per acció.

  • 2,89€
  • -4,24%

Els analistes indiquen que al sector dels mitjans de comunicació "les valoracions estan barates, les expectatives són baixes, les inquietuds estructurals s'han exagerat, s'han incrementat les oportunitats de creixement i s'ha passat per alt el potencial de consolidació i convergència" , indiquen.

D'altra banda, els experts de JP Morgan Cazenove indiquen que "després d'haver anticipat una tendència a la inversió de publicitat més feble a principis d'aquest any i amb una venda de les accions excessiva millorem la majoria de les companyies del sector sota la nostra cobertura", asseguren al seu informe. A més, els analistes indiquen que les companyies de radiodifusió europees tenen més a guanyar i menys a perdre que els seus competidors nord-americans.

Aquesta tendència ha estat aprofitada per la companyia. Fins al setembre, Mediaset Espanya ha augmentat els seus beneficis un 10,8% en relació amb el mateix període de l'any anterior. Durant els nou primers mesos de l'any, Mediaset va registrar un benefici de 146.100.000 d'euros.

A més, el resultat brut d'explotació (EBITDA) del grup de comunicació va arribar als 198.800.000 d'euros, un 7,8% més. Els ingressos publicitaris bruts dels seus mitjans propis es van situar als 674.600.000, amb una millora del 0,7% respecte al mateix període del 2016. Des del punt de vista de la gestió dels recursos, Mediaset Espanya ha aconseguit reduir els seus costos operatius totals un 4,6%, fins als 516.100.000, davant els 541 milions registrats entre gener i setembre de 2016.

Noticias relacionadas

contador