ep mcdonalds 20170616161603
MCDONALD'S
271,99$
  • 1,01$
  • 0,37%

McDonald's cau més d'un 3% a Wall Street després de publicar els seus comptes trimestrals. La cadena de restaurants de menjar ràpid ha registrat un BPA de 2,11 dòlars pel que fa als 2,21 dòlars anticipats pel consens d'analistes. Els seus ingressos han estat de 5.430 milions respecte als 5.490 milions esperats i tot això, enfront de la seva creixent competència.

Només als EUA, afronta la rivalitat amb Popeyes Louisiana (propietat de Restaurant Brands International, propietària també de Burger King) que li està disputant certa quota de mercat gràcies a la varietat del seu menú.

Burger King es manté com el rival més clar de McDonald's, més encara des que va anunciar la seva Impossible Whopper, una hamburguesa sense carn que segueix la tendència marcada per Beyond Meat. El passat mes de setembre, McDonald's ja va anunciar els seus propis plans per aliar-se amb Beyond Meat començant pels seus negocis al Canadà.

El mercat espera més nous detalls sobre la compra d'Apprente. La companyia va anunciar el seu tercer acord amb una tecnològica en el que va de 2019 al setembre.

S'espera que Apprente ajudi a McDonald's en la digitalització de les seves comandes a través de la intel·ligència artificial.

La cadena de menjar ràpid sap que és un negoci important i espera recaptar 4.000 milions de dòlars en vendes en aquest apartat per a l'actual exercici. Actualment, col·labora amb UberEats, DoorDash i GrubHub al mercat nord-americà.

Noticias relacionadas

contador