ep juntaeuskaltel
EUROPA PRESS
10,94€
  • 0,00€
  • 0,00%

Barclays prefereix MásMóvil a Euskaltel entre les petites telecos espanyoles en el cas d'apostar per tenir "exposició al mercat espanyol" de les telecomunicacions.

  • 22,50€
  • 0,00%

El banc britànic ha reiniciat la cobertura d'Euskaltel amb un consell de 'mantenir' en cartera i una valoració de 8,50 euros per acció, amb un escàs potencial alcista del 5% sobre el preu de mercat actual (8,27 euros).

En el seu escenari més optimista, Euskaltel podria revalorar fins a 10 euros si llancés un "pla d'expansió accelerada" a tot el país i no només a les regions on és present actualment, però això "tindria un risc d'execució alt".

Per això, Barclays considera que la valoració de 8,50 euros és raonable, tenint en compte l'objectiu d'Euskaltel d'aconseguir ingressos de 800 milions i EBITDA de 400 milions el 2022.

En aquest sentit, l'entitat anglesa considera que l'actual pla d'expansió implica taxes de creixement anuals del 4% fins a 2022. I tot i que considera assolibles aquests objectius, al mateix temps afegeix que manté una "visió cauta en les seves regions d'origen" a causa de la competència d'altres operadors. A més, afegeix que "el creixement de doble dígit del dividend és atractiu, però la valoració actual està en línia amb els seus competidors".

En el cas de MásMóvil, aquests analistes van retallar fa unes setmanes el seu preu objectiu fins a 27 des de 30 euros, encara que van mantenir el seu consell de 'sobreponderar'.

Sobre MásMóvil, Barclays va assenyalar que "pot seguir duent a terme el seu negoci amb una intensitat menor de capital respecte als seus competidors gràcies a la seva infraestructura compartida i els costos més baixos dels que presumeix a Espanya".

Noticias relacionadas

contador