meinrad spenger (másmóvil) portada
Alberto Sánchez - Bolsamanía

MásMóvil cedeix més d'un 7% aquest divendres. La teleco 'lowcost' corregeix així amb força després d'acumular un ral·li del 12% durant les quatre sessions anteriors. La companyia va iniciar el seu avanç el dilluns (+4,6%) després d'adquirir Lycamobile Spain per 372 milions.

  • 22,50€
  • 0,00%

La teleco va tancar l'operació posant sobre la taula, en efectiu, els 372 milions, és a dir, lliure de deute. Aquesta quantitat està subjecta a ajustos per capital circulant, habituals en aquesta mena de transaccions que tindran lloc al tancament.

El pagament es distribuirà en tres trams, el primer de 307 milions d'euros tindrà lloc al tancament, 30 milions al cap de sis mesos i finalment 35 milions dotze mesos després del tancament.

MásMóvil va estimar que la incorporació de Lyca al grup permetrà generar sinergies (fonamentalment a través de la reducció dels costos del contracte d'OMV i l'eliminació dels costos centrals) que resultaran en un Ebitda proforma post sinergies superior a 75 milions d'euros anuals.

El període per assolir aquestes sinergies s'espera que sigui curt, esperant obtenir 70 milions aquest mateix any, ha explicat MásMóvil. El 2019, Lyca ha aconseguit uns ingressos de 132 milions d'euros, amb un resultat brut d'explotació (Ebitda) de 45 milions.

Noticias relacionadas

contador