• L'operadora deixa oberta la porta a la possibilitat de realitzar més compres
meinrad spenger
@Maini01

MásMóvil ha informat que durant els nou primers mesos de 2016 va registrar un resultat net recurrent negatiu de 200.000 euros, segons les xifres proforma remeses aquest dimecres per la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) i en les quals consolida l'activitat de Yoigo i Pepephone des de l'1 de gener de 2016. Tot i que el resultat net ajustat és d'un benefici de 2,8 milions d'euros.

  • 22,50€
  • 0,00%

Segons aquestes dades, durant els nou primers mesos de 2016 els ingressos de MásMóvil van sumar 819.700.000 d'euros, mentre que el seu resultat brut d'explotació (EBITDA) recurrent va arribar als 90,2 milions. MásMóvil ha informat a la CNMV que presentarà els seus resultats corresponents al primer semestre del 2017 el pròxim 6 de novembre abans de l'obertura del mercat.

D'altra banda, el quart operador convergent ha deixat oberta la porta a noves possibilitats de realitzar compres, segons ha indicat el director d'estratègia de MásMóvil, Pablo Freire, en declaracions recollides per Total Telecom durant un congrés celebrat a Londres. "No hem deixat de pensar en noves possibilitats", va dir el cap d'estratègia de MásMóvil en ser qüestionat sobre la probabilitat de futures adquisicions.

En aquest sentit, Freire va apuntar que, si bé el mercat espanyol havia estat un lloc complicat durant els últims nou anys, davant el descens dels ingressos i les pressions sobre els marges, les fusions i adquisicions de 2014 han transformat "un lloc terrible al mercat de telecomunicacions més atractiu d'Europa", afegint que els ingressos tornen a créixer i els preus pugen.

Noticias relacionadas

contador