• La seva filial MásMóvil Broadband ha adquirit un "compromís irrevocable" de realitzar una oferta de recompra de bons
ep masmovil 20170714180002
MÁSMÓVIL

MásMóvil ha iniciat un procés de refinançament del crèdit sènior sindicat per 386 milions d'euros subscrit a l'octubre de 2016. A més, l'operadora de telefonia ha anunciat una oferta de recompra de bons, ja que ha acordat modificar certs termes i condicions en ells.

  • 22,50€
  • 0,00%

En un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), MásMóvil anuncia la convocatòria d'una assemblea de bonistes de les emissions de 680 bons sènior garantits de la seva filial MásMóvil Broadband per al 6 de novembre a primera convocatòria i l'endemà, a segona. La convocatòria inclou a l'ordre del dia la modificació de certs termes i condicions de les emissions realitzades al juliol de 2016 i el març de 2017 per import de 68 milions d'euros i amb venciment el juliol de 2014.

L'objectiu d'aquest canvi proposat és "alinear els termes i condicions establerts a les noves condicions financeres i de garanties" que el grup acordi dins de la nova refinançament en marxa del crèdit sènior sindicat per 386 milions d'euros subscrit l'octubre del 2016 i que va ser objecte de sindicació posterior entre un grup o sindicat d'entitats finançadores.

En aquest context, MásMóvil Broadband ha adquirit un "compromís irrevocable" de realitzar, amb el suport financer del grup, una oferta de recompra dels bons a tots aquells titulars que puguin estar interessats en la seva venda una vegada que entrin en vigor les modificacions dels termes i condicions dels bons en cas de ser aprovades per l'Assemblea General. La companyia detalla que l'oferta de recompra serà executada a un preu ex-cupó igual al 113,75% del valor nominal de cada bo que sigui objecte d'aquest procés.

L'oferta de recompra s'executarà a un preu ex-cupó igual al 113,75% del valor nominal de cada bo

Així mateix, explica que el procés de refinançament, l'import del qual ha estat assegurat per un 'pool' de tres entitats financeres nacionals i internacionals (Banc Santander, Société Générale Sucursal a Espanya i BNP Paribas Fortis), pretén complir diversos objectius. Entre ells es troba dotar de més flexibilitat financera el grup per als seus programes de desplegament d'infraestructures de telecomunicacions fixa i mòbil, incorporant un nou tram de finançament sènior per un import de fins a 150 milions d'euros.

Altres objectius són reduir els costos de finançament sota el contracte de crèdit sènior, estendre la durada mitjana del deute en aproximadament dotze mesos i flexibilitzar determinades obligacions d'informació i compromisos actualment establerts sota el contracte.

Així mateix, també busca incorporar al perímetre bancari els compromisos financers assumits per la seva filial MásMóvil Broadband, que actualment no tenen recurs a la matriu del grup.

Noticias relacionadas

contador