ep archivo   sede social de mapfre en madrid
MAPFRE - Archivo

La ràtio de Solvència II de Mapfre es va situar al 219,8% el juny del 2022, enfront del 205,3% al tancament del març del 2022 incloent-hi mesures transitòries. Aquesta ràtio seria el 209,7% excloent-ne els efectes.

  • 2,29€
  • 0,44%

Mapfre ha comunicat a la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions el recàlcul trimestral de la seva posició de solvència d'acord amb el requeriment del Banc Central Europeu (BCE) en el marc d'estabilitat financera i seguint la recomanació del Supervisor d'Assegurances sobre la base de les bones pràctiques per als grups asseguradors internacionalment actius.

L'asseguradora ha informat igualment que els fons propis admissibles van assolir 9.804 milions d'euros durant el mateix període, el 84% dels quals són fons d'elevada qualitat (Nivell 1).

"La ràtio manté una gran solidesa i estabilitat, suportat per una alta diversificació i estrictes polítiques d'inversió i gestió d'actius i passius", ha expressat en una nota enviada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La posició de solvència es manté dins del llindar de tolerància fixat pel grup (ràtio de solvència objectiu del 200% amb una tolerància de 25 punts percentuals), ha afegit.

Noticias relacionadas

contador