ep antonio huertas mejias presidente de mapfre durante su intervencion en el curso de verano
APIE

Mapfre abonarà als seus treballadors a Espanya 350 euros addicionals a la nòmina del mes de juliol per ajudar a afrontar l'actual conjuntura econòmica, molt condicionada per l'alta taxa d'inflació. La mesura arribarà als 10.500 treballadors del grup a Espanya, excloent-ne l'equip directiu, segons ha informat la companyia en un comunicat.

  • 2,28€
  • 0,18%

Mapfre és una empresa compromesa amb la societat, ha assenyalat Antonio Huertas, president de l'asseguradora. "Malgrat l'actual situació econòmica, també tenim l'obligació d'atendre les situacions que afecten els nostres treballadors", ha afegit.

Mapfre ha destacat que, respecte als treballadors, el pla de compensació integral està dissenyat sobre quatre pilars: retribució fixa, retribució variable anual segons objectius, ampli paquet de beneficis socials i compensacions.

Així mateix, la companyia ha apuntat que aquesta paga se suma a les millores ja acordades al conveni col·lectiu recentment signat, en què l'assegurança de salut passa a ser completament gratuïta per a tots els treballadors i es millora l'accés a l'assegurança d'estalvi. Aquests beneficis complementen també altres per als treballadors, com ara el pla de pensions d'ocupació, els ajuts escolars, l'assegurança de vida i les bonificacions en assegurances.

Noticias relacionadas

contador