ep archivo   el edificio de oficinas de general peron 40 de mapfre en madrid
MAPFRE - Archivo

Mapfre durà a terme una oferta de recompra en efectiu adreçada a tots els tenidors de les obligacions emeses i corresponents a l'emissió de 2016, el saldo viu actual de la qual en circulació és de 1.000 milions d'euros, composta per 10.000 obligacions d'import nominal unitari de 100.000 euros i venciment el 19 de maig de 2026, tot això per a la posterior amortització.

  • 2,28€
  • 0,18%

"L'objectiu de l'oferta de recompra és gestionar de manera proactiva el perfil de deute de Mapfre, així com proporcionar liquiditat als tenidors de les obligacions de les quals siguin acceptades a l'oferta de recompra", ha explicat l'asseguradora.

La companyia té intenció de recomprar les obligacions utilitzant les seves capacitats de liquiditat i finançament existents, per amortitzar-les posteriorment.

"La decisió d'efectuar l'oferta de recompra es fonamenta en una anàlisi exhaustiva i reflexiva de la situació de Mapfre i no compromet ni la solvència futura de l'entitat ni la protecció dels interessos dels prenedors d'assegurances i assegurats", ha afegit la companyia.

Noticias relacionadas

contador