antonio huertas mapfre
2,28€
  • 0,00€
  • -0,18%

Mapfre preveu arribar als 30.000 milions d'euros en ingressos el 2021, amb un augment mitjà anual de les seves cosines del 5% i un repartiment de dividend entre el 50% i el 65% dels seus beneficis, segons recull el seu Pla Estratègic 2019-2021 publicat aquest dilluns.

Aquest pla, amb el títol 'Transformant-nos per créixer i millorar la rendibilitat', destaca el seu compromís amb l'inversor, amb dividends estables i creixents i un objectiu de ROE (rendibilitat sobre recursos propis) del 10%, mitjana 2019-2021.

Així mateix, la companyia buscarà potenciar el seu negoci de vida, amb un creixement mitjà de les primes de risc del 8% anual a tipus constants, amb una ràtio combinat mitjà en el trienni del 96% i una ràtio de solvència del 200%.

D'altra banda, Mapfre realitzarà més de 10 milions de transaccions robotitzades i es desenvoluparà una plataforma d'analítica avançada per incorporar noves formes d'informació no estructurada i millorar l'atenció del client.

Mapfre intenta recuperar la confiança del mercat amb aquest Pla després d'un període marcat per les notícies decebedores a causa de l'impacte en la companyia de diversos factors (des de les divises fins als "esdeveniments catastròfics"). L'asseguradora va publicar les seves xifres de 2018 el passat 7 de febrer, amb un benefici un 24,5% inferior al de 2017. Mapfre ha anunciat, a més, la seva decisió de destinar 173 milions a enfortir el seu balanç.

Mapfre va comunicar que els seus comptes s'havien vist danyats pels baixos tipus d'interès, la depreciació de les monedes, el cost dels esdeveniments catastròfics i la reexpressió per hiperinflació de les filials a l'Argentina.

Noticias relacionadas

contador