ep antonio huertas presidentemapfre 20180720113802
UIMP
2,28€
  • 0,00€
  • 0,18%

L'agència de qualificació S&P ha decidit mantenir la qualificació creditícia d'emissor de Mapfre en 'BBB +' amb perspectiva positiva.

S&P també ha mantingut el ràting de les seves obligacions simples amb venciment el 2026 a 'BBB+' i el de les seves obligacions subordinades amb venciment el 2047 a 'BBB-'.

S&P va millorar la perspectiva sobre la qualificació creditícia de Mapfre el març de l'any passat, reflectint l'optimisme per "les mesures de reestructuració d’empreses pel grup el 2016 i 2017 per abordar els baixos rendiments a Europa, Estats Units i en certs països llatinoamericans".

L'agència també va considerar que la suficiència de capital de l'asseguradora s'havia enfortit després de la revisió a l'alça del ràting d'Espanya que, aquest mateix mes, es va elevar fins a 'A-' amb perspectiva 'positiva', el seu nivell més alt des de l'abril de 2012.

La perspectiva positiva indica que S&P podria elevar la qualificació de Mapfre durant els propers 18 a 24 mesos des d'aquesta data si veiés que millora de manera "sostenible" el seu desenvolupament als països on recentment s'ha expandit, i si la rendibilitat a Espanya, Brasil i en el seu negoci de reassegurances es manté flexible.

Noticias relacionadas

contador