ep antonio huertas presidentemapfre 20180621133311
UIMP

Mapfre (+ 1%, dels pocs valors en positiu de l'IBEX) ha anunciat aquest dimecres una aliança estratègica amb Amazon en territori espanyol. L'asseguradora destaca que l'acord, la fase inicial del qual es durà a terme al mercat espanyol, podria ampliar-se posteriorment a la resta de mercats internacionals on Mapfre és present.

  • 170,86$
  • -3,24%
  • 2,28€
  • -0,18%

Un dels eixos fonamentals de l'acord és l'obertura de la primera 'Oficina Virtual' d'una asseguradora dins d'Amazon.es.

Una de les claus de l'acord és l'obertura de la primera oficina virtual d'una asseguradora al gegant del comerç electrònic

Es tracta d'un lloc on els usuaris d'Amazon podran conèixer en detall les assegurances que constitueixen l'oferta principal de l'asseguradora i, finalment, contractar-los a Mapfre si així ho desitgen.

En aquest context, les dues companyies estudien l'opció d'incorporar altres serveis més exclusius associats a productes comercialitzats a Amazon, com les assegurances per a bicicletes, drons o mascotes.

Mapfre col·laborarà més amb 'Amazon Família', el programa d'Amazon destinat al suport i cura de les famílies, on tindrà una presència molt activa i ajudarà als nous pares des del naixement o l'adopció dels seus fills.

D'altra banda, les dues empreses "estan explorant també la possibilitat d'instal·lar els anomenats lockers d'Amazon (llocs, a mode de taquilles, de recollida de les comandes en línia realitzats al marketplace) en una selecció de les 3.000 oficines de Mapfre que constitueixen la xarxa més important de totes les asseguradores a Espanya".

Noticias relacionadas

contador