ep sede de la aseguradora mapfre
Eduardo Parra - Europa Press

Mapfre ha elevat vuit punts la seva ràtio de solvència II al tancament del primer trimestre, des del 192,9% que teniaen acabar 2020 fins al 201% al terme del mes de març, segons ha informat aquest dimecres l'asseguradora a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 2,29€
  • 0,44%

La companyia ha reportat a la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions una actualització del càlcul de la seva posició de Solvència II el 31 de març de 2021. Seguint les recomanacions del supervisor espanyol, Mapfre manté el càlcul trimestral de l'SCR derivat de la crisi de la Covid.

L'asseguradora ha subratllat que aquesta ràtio proper al 200% és el doble del capital exigit pel regulador i es manté al punt mig de la franja fixat per la companyia, amb un llindar de tolerància de +/-25 punts.

Segons Mapfre, la ràtio de Solvència II reflecteix una millora dels fons propis admissibles, fins a situar-se en 9,4 milions d'euros a tancament del març, i això com a conseqüència d'una "positiva evolució de les variables financeres en un entorn de recuperació de la crisi associada a la Covid".

Noticias relacionadas

contador