ep economia- mango estrenara nueva imagen en las tiendas insignia de algunas ciudades europeas
MANGO

Mango ha invertit 3 milions d'euros en una nova botiga a Berlín, amb la qual cosa la companyia reforça la seva presència a Alemanya, tercer mercat més important per a la marca en termes de facturació, segons ha informat aquest dilluns a través d'un comunicat. Amb aquesta obertura, suma ja 244 punts de venda al país.

Aquest serà el tercer establiment a tot el món dissenyat sota el nou concepte d'estil mediterrani després de les obertures de Düsseldorf al mes de març i de Passeig de Gràcia la setmana passada.

La nova insignia està situada a l'edifici que albergava el famós cinema Gloria Palast, al número 12-15 del carrer Kurfüstendamm (Ku'Damm), un dels eixos comercials més importants de la capital alemanya. Ocupa una superfície de 1.401 m2 i comercialitza les línies de Woman, Man i Kids. A més, la botiga habilitarà un contenidor Committed, en què els clients podran dipositar peces usades per donar-los una segona vida.

Com expliquen des de Mango, la sostenibilitat, l'eficiència energètica i la integració arquitectònica a l'entorn són els elements que han marcat la creació d'aquest projecte, que compta amb sistemes d'il·luminació i climatització ecoeficients i el disseny incorpora materials sostenibles, com les pintures orgàniques, barrejats amb altres materials tradicionals i artesanals.

També assenyalen que el confort en l'experiència de compra ha estat clau en el disseny dels espais. S'han habilitat zones de descans, s'ha augmentat la mida dels emprovadors i s'ha millorat la distribució interior de les col·leccions. La omnicanalidad és un altre concepte que s'ha volgut reforçar amb una àmplia zona de 'clic & collect' per a la recollida i devolució de comandes en línia.

"Aquest nou concepte de botiga té la Mediterrània com a principal font d'inspiració. L'espai pretén evocar la calidesa, l'alegria i la naturalitat de la gent mediterrània, així com incloure el seu art i cultura, aspectes que són la base de l'ADN de Mango. L'objectiu és que les botigues no siguin només un lloc d'exposició de les últimes col·leccions, sinó també un lloc on els clients puguin viure una experiència mediterrània en tots els sentits, convidant-los a gaudir d'aquest estil de vida", afirma la companyia.

Mango va desembarcar a Alemanya el 1996 i actualment té un total de 244 punts de venda al país, en ciutats com Düsseldorf, Munic, Hamburg, Frankfurt o Berlín, on, després d'aquesta nova obertura, ja compta amb cinc botigues.

Noticias relacionadas

contador