mango casa

Mango llança aquest dimarts la seva primera col·lecció de casa inspirada en l'estil de vida i la cultura mediterranis.

En aquesta primera temporada, la col·lecció disposarà de productes tèxtils per al dormitori, la sala d'estar i el bany. En concret, el primer llançament presenta roba de llit, fundes de coixí i nòrdiques de diferents mesures, mantes, coixins, tovalloles i barnussos. A més, la col·lecció es completarà amb espelmes i mikados de diferents aromes. A partir de Tardor/Hivern 2021 s'hi afegiran productes per a la cuina i el menjador, completant l'oferta per a totes les estances principals de la casa.

La col·lecció de productes de casa està a la venda exclusivament en el canal en línia, Mango.com, de mercats seleccionats d'Europa: Espanya, França, Alemanya, Regne Unit, Països Baixos, Portugal, Itàlia, Polònia, Bèlgica, Luxemburg, Grècia, Romania, Croàcia, Àustria, Irlanda, Suècia, República Txeca i Dinamarca.

COMPROMÍS SOSTENIBLE

Mango ha dit que, seguint amb el compromís de sostenibilitat, el 75% dels tèxtils té característiques sostenibles, ja que estan elaborats amb teixits com el lli i el cotó sostenible o seguint processos sostenibles. A més, la producció d'un 80% de les peces s'ha dut a terme en països propers a Espanya i s'ha reduït l'ús de plàstics en el packaging de les trameses.

Segons Laura Vila, directora de l'línia de casa de Mango, "llançar aquesta nova col·lecció de casa ha estat una evolució natural per a Mango i ens permet poder aportar als nostres clients un producte més lifestyle, alhora que diversifiquem les categories amb què treballem. Fa molt de temps que estem vestint els armaris dels nostres clients. La nostra il·lusió ara és ser capaços de vestir les seves llars".

L'estètica d'aquesta primera col·lecció gira entorn de l'estil mediterrani, "depurat i net", amb un disseny contemporani que juga amb colors neutres com marrons, beixos, blancs i grisos, i tocs de tons blaus i verds. "La qualitat i la cura màxim dels detalls són dos elements clau que destaquen en cada producte", ha dit la companyia.

Amb el llançament d'aquesta col·lecció per a la llar, Mango s'uneix a altres grans cadenes tèxtils, com Zara o H&M.

Noticias relacionadas

contador