ep archivo   la entrada de la tienda de louis vuitton del paseo de grcia en barcelona cataluna
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH) ha nomenat Frédéric Arnault conseller delegat de la seva divisió de rellotgeria (LVMH Watches), a càrrec de Hublot, TAG Heuer i Zenith, ha comunicat la companyia aquest dimecres. En la seva nova posició, Arnault reportarà a Stéphane Bianchi, CEO de la divisió de LVMH Rellotgeria i Joieria.

  • 788,40€
  • -0,08%

Bianchi ha assegurat que "Frédéric ha realitzat un treball formidable a TAG Heuer durant els darrers 6 anys", ja que "la seva visió única i disruptiva de la indústria rellotgera han conduït a una transformació espectacular de TAG Heuer, que va recuperar les seves credencials en un temps rècord, com la marca de rellotges de luxe impulsada per l'alt rendiment".

"Després d'impulsar amb èxit la transformació i acceleració de TAG Heuer durant els últims 6 anys, el seu nou càrrec a la divisió de Rellotgeria i Joieria, garantirà el creixement fort i sostenible de les Maisons rellotgeres i reforçarà el paper d'LVMH a la indústria rellotgera" , destaca la companyia.

Aquest no ha estat l'únic moviment realitzat per la companyia, que, a més, ha designat Julien Tornare com a CEO de TAG Heuer. Segons l'empresa, "la seva experiència al grup i la seva sòlida trajectòria a la indústria rellotgera seran fonamentals per continuar el desenvolupament actual de la Maison, maximitzant el valor de les seves icòniques gammes".

D'aquesta manera, Tornare abandona el lloc de CEO a Zenith que ocupava des del 2017, i serà substituït en el càrrec per Benoit de Clerck, un nomenament que "permetrà a la Maison continuar amb la seva història única d'innovació, alhora que es construeixen els fonaments per portar el futur de la rellotgeria suïssa un pas més enllà”.

Noticias relacionadas

contador