ep los hermanos amodio
CAABSA

La família Amodio, després de convertir-se en l'accionista de referència d'OHL, ha entrat al consell d'administració de la constructora amb el nomenament de dos consellers, segons ha informat la constructora en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,32€
  • 0,69%

Com a resultat de la compra dels Amodio del 16% d'OHL al Grup Villar Mir, el consell d'administració de la constructora va acordar nomenar Luis Fernando Martín Amodio Herrera i Julio Mauricio Martín Amodio Herrera com a consellers dominicals, a proposta de Forjar Capital i de Solid Rock Capital, respectivament, que són les companyies a través de les quals han entrat a OHL. El nomenament dels nous consellers se sotmetrà a ratificació a la Junta General d'Accionistes prevista per al 15 de juny.

A més, el consell va prendre raó de la renúncia de Manuel Garrido Ruano com a conseller dominical en representació del Grup Villar Mir i també es va acordar nomenar a Reyes Calderón Quadrat com a membre de la comissió d'auditoria i compliment.

Després d'aquests canvis, el consell d'administració d'OHL queda integrat per 10 membres: un conseller executiu, quatre consellers independents, un conseller amb consideració d'“un altre extern” i quatre consellers dominicals.

OHL va manifestar a la comunicació a la CNMV que “entén que existeix un legítim interès per part de cadascun dels nous accionistes a designar un representant al consell d'OHL en atenció a la seva participació al capital social” i que “aquests interès és compatible amb el principi de proporcionalitat” de promoure la participació al consell dels titulars de “participacions significatives estables”.

D'altra banda, la companyia va indicar que, seguint el principi d'igualtat de tracte, es justifica que continuïn en el seu lloc els dos consellers dominicals del Grup Villar Mir, accionista que ostenta un 14,6% del capital social.

Amb tot, OHL va informar que considera “adequat” mantenir el nombre de vocals del consell en deu i que proposarà a la Junta no votar favorablement per reduir-lo a nou membres.

Noticias relacionadas

contador