linea directa portada bankinter sacar bolsa

La CNMV ha aprovat el fullet d'admissió a negociació de les accions de Línia Directa Asseguradora. Amb això es culmina l'última fita necessària, perquè els títols de la companyia comencin a cotitzar al Mercat Continu espanyol, previsiblement el proper 29 d'abril. Les accions de Línia Directa Asseguradora tindran un preu de referència d'1,3175 euros per acció, de manera que la companyia quedarà valorada en 1.434 milions d'euros.

  • 7,37€
  • 0,63%

Tenint en compte la naturalesa de l'operació, que implica la negociació de les accions sense realitzar una oferta prèvia, sinó mitjançant listing, i amb independència del valor de referència establert, el mercat determinarà, des del moment en què les accions siguin admeses a negociació i d'acord amb les pautes d'oferta i demanda, el seu preu inicial.

Segons el calendari previst per la companyia, el 28 d'abril és la data límit perquè les accions de Bankinter donin dret a rebre accions de Línia Directa. Un dia després serà el debut de les accions de Línia Directa a les borses de valors de Madrid, Barcelona, ​​Bilbao i València.

Miguel Ángel Merino, conseller delegat de Línia Directa ha assegurat que "la sortida a borsa de Línia Directa és un pas natural a causa de la maduresa i rendibilitat assolides per la companyia. Aquesta fita suposa per a nosaltres un orgull i estem molt il·lusionats per convertir-nos en breu en la tercera asseguradora espanyola que cotitza a la borsa. Durant els seus 26 anys d'història, Línia Directa ha aconseguit erigir-se com un cas d'èxit al sector assegurador espanyol. Creiem que estem en una posició única per introduir la nostra companyia al mercat de valors, ja que confiem en l'atractiu de la nostra proposta, així com en el nostre potencial de creixement futur i la nostra capacitat de diversificació".

L'òrgan d'administració de la companyia estarà format per Miguel Ángel Merino, conseller delegat de Línia Directa Asseguradora; dos consellers dominicals, Alfonso Botín-Sanz de Sautuola i Naveda, president de la companyia, i Fernando Masaveu; i quatre consellers independents (Ana María Plaza, John de Zulueta, Elena Otero-Novas i Rita Estévez) amb una dilatada i destacada trajectòria professional.

Noticias relacionadas

contador