hm 0
Wikipedia Commons

Les vendes de la companyia de moda sueca H&M van augmentar un 12% durant el quart trimestre, finalitzat el 30 de novembre, en comparació amb el mateix període de l'any anterior. En concret, van arribar als 56.430 milions de corones sueques, segons ha informat la companyia aquest dilluns. Una xifra que coincideix amb la que esperaven els analistes.

El canal en línia ha contribuït a millorar les vendes d’H&M i l'augment de la participació de mercat

H&M s'ha quedat endarrerit respecte als seus competidors pel que fa a les vendes en línia, però la seva transició a la web ha començat a donar fruits recentment, cosa que ha contribuït a millorar les vendes i l'augment de la participació de mercat.

La companyia assegura que "va continuar creixent a nivell mundial durant 2018 en una indústria de la moda que canvia ràpidament".

Les vendes amb IVA inclòs durant el quart trimestre van augmentar a 65.450 milions, mentre que les vendes amb IVA inclòs en monedes locals van créixer un 6%. No obstant això, H&M explica que aquestes xifres són provisionals i poden desviar-se lleugerament de l'informe anual que es publicarà el 31 de gener de el 2019.

Per la seva banda, la facturació de la cadena tèxtil va arribar als 244.266 milions de corones sueques al tancament del seu exercici fiscal 2018, que va concloure el passat 30 de novembre, xifra que representa un increment del 5,4% respecte l'exercici anterior.

Noticias relacionadas

contador