hm 0
Wikipedia Commons

Les vendes de la cadena tèxtil sueca Hennes & Mauritz (H&M) van aconseguir durant el seu segon trimestre fiscal, que va discórrer entre març i maig, un total de 60.464 milions de corones sueques (5.943 milions d'euros). Una xifra que representa un increment de l’1,5% respecte a la dada corresponent al mateix període de l'exercici precedent.

Sense tenir en compte l'efecte del canvi de divisa, la facturació d'H&M a monedes locals incloent-hi l'IVA no va experimentar variacions respecte al mateix període de l'exercici precedent.

El major competidor europeu d'Inditex comptava el passat 31 de maig amb un total de 4.801 botigues obertes

El major competidor europeu de l'espanyola Inditex comptava el passat 31 de maig amb un total de 4.801 botigues obertes, davant els 4.498 establiments un any abans.

H&M té previst publicar els seus comptes corresponents al període comprès entre l'1 de desembre de 2017 i el 31 de maig de 2018 el proper 28 de juny.

La sueca es va enfonsar en borsa a final d'any després de presentar unes vendes anuals per sota del que s'esperava. A l'acte, la cadena tèxtil va arrossegar l'espanyola Inditex, que va cedir terreny al parquet més lleugerament.

Noticias relacionadas

contador