Sainsburys store, retail, supermarkets, Sainsbury's

Sainsbury's, el segon grup de supermercats més gran de Gran Bretanya que va acordar l'adquisició, per 7.300 milions de lliures, del seu rival Asda a l'abril, ha vist com les seves vendes han crescut més lentament durant l'últim trimestre, en la qual cosa es reflecteixen les retallades de preus en un mercat competitiu.

  • 2,84£
  • 0,50%

La companyia ha dit dimecres que les vendes al detall en superfície comparable, excloent-ne el combustible, van pujar un 0,2% durant les 16 setmanes fins al 30 de juny, el seu primer trimestre fiscal. Aquesta xifra es va situar per sobre del pronòstic mitjana dels analistes, que esperaven una caiguda del 0,1%, però per sota del creixement del 0,9% durant el trimestre anterior.

"Les xifres reflecteixen el nivell de reducció de preus que hem fet en àrees clau com la carn fresca, fruites i verdures des de març", va dir el director executiu de la companyia, Mike Coupe. "La nostra posició de preus ha millorat i els clients han respost bé, cosa que ha resultat en una continuació de la tendència de millora de volum que vam veure durant la segona meitat de l'any fiscal passat", ha afegit.

Les vendes al detall totals van augmentar un 0,8%, excloent-ne el combustible.

Segons les dades més recents de la indústria i les actualitzacions de la companyia, Sainsbury's ha registrat el comportament més feble d'entre les quatre grans distribuïdores britàniques.

Les accions de Sainsbury's han pujat un 32% des del començament de l’any, gràcies a l'acord de compra d'Asda, propietat de Walmart. L'acord faria que el grup combinat superés Tesco com el major grup de supermercats a Gran Bretanya.

Noticias relacionadas

contador