ep pymes
SALESFORCE

La companyia alemanya Berenberg ha publicat la seva llista de 'top picks' (favorites) entre les 'mid-caps' europeus (empreses de mitjana capitalització). Aprofitant que la seva cartera ha reduït la seva rendibilitat, tot i que segueix fent-ho bé, realitza alguns canvis en aquest grup de preferits que impliquen l'entrada d'una espanyola la companyia dedicada a la fabricació i venda d'envasos de vidre: Vidrala.

  • 98,20€
  • 2,83%

"És líder dels envasos de vidre ibèrics i al Regne Unit. Ofereix un valor atractiu a causa de la nostra creença que el vidre està gaudint d'un creixement de volum estructuralment més alt que el vist anteriorment, i amb augments de preus significatius probables el 2022", expliquen aquests experts. Berenberg té un consell de compra per a la companyia, i eleva el preu objectiu fins als 117 euros des dels 108 euros. Actualment cotitza als 99 euros.

Al costat de Vidrala, entra al grup de favorits Bénéteau (comprar, preu objectiu de 16 euros), segon fabricant de vaixells del món, que es beneficia de la creixent demanda dels clients finals combinada amb el baix inventari dels distribuïdors, expliquen. "Un cop finalitzada la reestructuració (de la companyia), veiem un fort rendiment durant els propers 18 mesos", precisen.

Davant d'aquestes dues entrades, les sortides les protagonitzen Fagron, Mithra, Rubis i Sanlorenzo.

LES ALTRES QUATRE FAVORITES

Esker (comprar, preu objectiu de 320 euros), Fastned (comprar, 91 euros), flatexDEGIRO (comprar, 150 euros) i Signify amb les altres quatre companyies que completen els 'top picks' al costat de Vidrala i Bénéteau.

Sobre Esker, empresa francesa líder en el desenvolupament de programari d'automatització de processos documentals, creu que està ben situada per captar el creixement estructural als seus mercats a partir dels canvis normatius i el canvi general cap a la digitalització. "També compta amb una rendibilitat creixent, una forta generació de flux de caixa i un sòlid balanç", afegeixen.

Fastned, promotor i operador paneuropeu d'estacions de càrrega ràpida per a vehicles elèctrics, representa una atractiva aposta per l'electrificació del transport, expliquen, mentre que flatexDEGIRO, el bròker en línia de més ràpid creixement a Europa, "està preparat per seguir guanyant quota als mercats encara poc penetrats d'Europa continental".

Finalment, sobre Signify, líder mundial en il·luminació general, creuen que està barata, especialment perquè, segons la seva opinió, el mercat s'equivoca en assumir que el flux de caixa i els beneficis actuals són insostenibles. "Els seus impressionants credencials ESG són un atractiu extra", remarca Berenberg.

I MÉS...

Berenberg explica al seu informe que aquest any han inclòs set valors més a la seva llista d'empreses intervingudes europees. En total, la cobertura arriba 65 títols, principalment a França, Benelux, Itàlia i Espanya.

Aquests set valors que han afegit, a més de Fastned, són l'empresa de tractament d'aigües Ekopak; el proveïdor líder del marbre italià de Carrara Franchi Umberto Marmi; Hydrogen Refueling Solutions, fabricant i instal·lador d'estadis de proveïment d'hidrogen; Interpump, líder en bombes d'alta pressió i equips hidràulics; el grup italià Sea, fabricant de iots de luxe; i NX Filtration, proveïdor de tecnologia líder en el tractament d'aigües.

Noticias relacionadas

contador