ep archivo   edificio de cellnex
EUROPA PRESS - Archivo

Els estrategs de Citi han llançat un contundent avís sobre Cellnex. Consideran ha arribat el moment de "traçar un nou rumb" si es vol assegurar una posició dominant a llarg termini.

  • 34,83€
  • 2,96%

En un informe, aquests estrategs són clars: "Creiem que els propers sis mesos podrien ser crítics pel que fa a la direcció que prengui l'empresa, i que podria definir-ne la forma a llarg termini". Expliquen que Cellnex "ha dut a terme una adquisició transformadora darrere l'altra (i ha afegit una sèrie d'addicions menors a la barreja)" durant els últims temps. La companyia "ha creat considerable valor en el procés", però "les coses van començar a canviar el 2021", asseveren.

I per això ara “podria ser el moment de traçar un nou rumb”. Com relaten els analistes del banc nord-americà, "la competència pels actius va fer que els múltiples d'adquisició continuessin pujant, el balanç de Cellnex va continuar estirant-se per impulsar l'acumulació d'RLFCF i els principals contractes de BTS van començar a fer efecte en l'evolució del seu deute net".

"Amb l'augment dels rendiments dels bons, les taxes de descompte dels actius de les torres es veuen afectades per a totes les empreses, però, en particular, per a Cellnex", destaquen també aquests analistes en un informe.

Ara "el seu propi accés als mercats de bons s'està veient greument afectat", i per això "un pivot podria ajudar a resoldre'l i a revalorar les seves accions, creiem", conclouen.

Noticias relacionadas

contador