ep archivo   edificio de cellnex
EUROPA PRESS - Archivo

Segons han publicat diversos mitjans, Cellnex Telecom està analitzant fer una oferta per un percentatge de la participació del 81% que Vodafone té a la seva filial de torres de telecomunicacions Vantage Tower.

  • 32,61€
  • -2,89%

A l'operació també hi estan interessats fons d'inversió com KKR, Global Infrastructure Partners i EQT; i el competidor de Cellnex, American Tower.

Els experts de Renta 4, que aconsellen sobreponderar Cellnex, amb un preu objectiu de 78 euros, afirmen que "aquesta operació podria encaixar en la seva estratègia, a més que li permetria consolidar la seva posició a diferents països i l'entrada a Alemanya".

A parer seu, "la companyia compta amb possibilitats de finançament per a aquesta possible operació sense haver de recórrer a una ampliació de capital que ja va descartar amb l'operació fallida per les torres de Deusctche Telekom".

Per part seva, els analistes de Banc Sabadell, que aconsellen comprar el títol, amb un preu objectiu de 61,32 euros, destaquen que "el fet que aparentment es tracti d'una participació que no dona el control al comprador, restaria interès per a Cellnex".

A més, consideren que hi pugui haver "problemes de competència al Regne Unit i Portugal", ja que Cellnex "es troba en procés d'execució dels mesures imposats pel regulador britànic per poder tancar la compra de Hutchinson UK".

Noticias relacionadas

contador