• Rafael Domínguez de Gor realitza les seves inversions a través d'Indumenta Pueri
  • També és accionista significatiu de Miquel & Costas i d'Adolfo Domínguez
Metro Madrid_630px

Rafael Domínguez de Gor, amo de la cadena de moda infantil Mayoral, ha declarat una participació del 3,8% al capital de Construccions i Auxiliars de Ferrocarrils (CAF), empresa especialitzada en la construcció de trens per a metros.

CAF

  • 31,95€
  • 1,59%

En concret, Domínguez de Gor ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que la seva societat inversora, Indumenta Pueri SL, ha comprat el 3,843% del capital de CAF. En total més d'1,31 milions d'accions, valorades a preus de mercat en uns 48,38 milions d'euros.

Segons la informació enviada al regulador, Indumenta Pueri va arribar a controlar aquesta participació el passat 14 de desembre. Un 0,843% d'aquesta participació s'ostenta a través de la societat Wilmington Capital. CAF és una empresa amb seu al País Basc que està participada en un 19% per l'entitat financera Kutxabank, grup resultant de la fusió de les tres caixes d'estalvis basques.

No és la primera incursió que la família Domínguez realitza en empreses cotitzades espanyoles, ja que Indumenta Pueri controla el 5,45% del capital de la signatura de moda gallega Adolfo Domínguez des de juliol de 2015. A més, Indumenta Pueri controla el 5,41% de la paperera catalana Miquel & Costas des de desembre de 2014.

Rafael Domínguez de Gor està considerat un dels homes més rics d'Andalusia, ja que la seu de Mayoral es troba a Màlaga, igual que la de Indumenta Pueri. La seva fortuna personal està valorada, segons la revista Forbes, en 450 milions d'euros.

contador