ep grupoeconomia fwd ezentis entrabeneficiosprimer trimestre
EUROPA PRESS

Ezentis ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que finalment s'ha desestimat la sol·licitud de suport públic a càrrec del Fons de Suport a la Solvència d'Empreses Estratègiques.

  • 0,19€
  • 0,53%

En un breu comunicat, la companyia ha informat que la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI) ha descartat definitivament la petició de rescat de 70 milions d'euros després del període d'al·legacions de cinc dies obert divendres passat.

“Grup Ezentis comunica que avui s'ha rebut del Fons de Suport a la Solvència d'Empreses Estratègiques la resolució del Consell Gestor del FASEE desestimant la sol·licitud de suport públic temporal amb càrrec al Fons de Suport a la Solvència d'Empreses Estratègiques als termes previstos a l'article 2 del Reial decret llei 25/2020, del 3 de juliol, de mesures urgents per donar suport a la reactivació econòmica i l'ocupació”, ha explicat l'empresa al comunicat enviat al regulador.

Ezentis es va desplomar dilluns passat després de la primera negativa de la SEPI i ha continuat desplomant-se durant la setmana. Les seves accions cotitzen a 0,06 euros, ja que la situació financera és molt delicada.

Cal recordar que José Elías, màxim accionista, ha demandat l'anterior conseller delegat, Fernando González, perquè considera que ha comès administració deslleial. González va dimitir a finals de l'any passat.

Noticias relacionadas

contador