ep grupoeconomia fwd ezentis entrabeneficiosprimer trimestre
EUROPA PRESS

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha suspès la cotització d'Ezentis "mentre és difosa informació rellevant sobre l'entitat".

  • 0,19€
  • 1,06%

Recordem que la companyia també va ser suspesa i es va enfonsar dijous passat després d'anunciar que ha sol·licitat un rescat de 70 milions d'euros a la SEPI, perquè passa una situació financera molt delicada. L'empresa explicava que la sol·licitud està en procés d'anàlisi per la SEPI com a entitat encarregada de la instrucció del procediment.

D'altra banda, José Elías, màxim accionista d'Ezentis, ha demandat l'anterior conseller delegat, Fernando González, perquè considera que ha comès administració deslleial. González va dimitir a finals de l'any passat.

Elías va aconseguir el 28% del capital d'Ezentis perquè el seu objectiu era fusionar la companyia amb Audax Renovables, en què controla una participació majoritària.

Cal recordar que Ezentis comunicava aquest dimecres la dimissió de Laura González-Molero com a consellera independent i membre i presidenta de la Comissió de Nomenaments i Retribucions. Això sí, la companyia desvinculava la seva marxa d'aquests problemes i aclaria que es deu a "raons estrictament professionals".

Noticias relacionadas

contador