ep archivo   edificio de la empresa abengoa en la capital madrid espana foto de archivo
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

La sol·licitud d'ajuda pública d'Abengoa per un import de 249 milions d'euros a càrrec del Fons de Suport a la Solvència d'Empreses Estratègica (FASEE) ha estat denegada definitivament per la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI).

Aquest dilluns, el Consell de Ministres va deixar fora Abengoa de la concessió de rescats a sis empreses més al·legant que l'expedient d'Abengoa estava pendent de resolució.

Fa una setmana, la SEPI ja informava Abenewco 1 que la direcció del Fons de Suport a la Solvència d'Empreses Estratègiques considerava que no consten acreditats determinats requisits d'elegibilitat per a la concessió de l'ajut. Donant-li llavors un termini de cinc dies per accedir a l'expedient i presentar al·legacions i documentació addicional.

Després d'haver estat denegada per no complir tots els requisits necessaris per poder rebre-la, Abenewco 1, filial d'Abengoa, esperava la decisió final de la SEPI sobre la seva sol·licitud d'ajuda per 249 milions d'euros, una xifra necessària perquè s'activi la resta del pla de reestructuració de la companyia.

Noticias relacionadas

contador