ep deutsche bank 20181130180203
DEUTSCHE BANK
15,64€
  • 0,23€
  • -1,39%

La Reserva Federal (Fed) està investigant Deutsche Bank per transaccions sospitoses dins de l'escàndol de blanqueig de capitals de Danske Bank.

La Fed està investigant com va manejar el banc alemany els milers de milions de pagaments sospitosos de Danske Bank mentre els investigadors tracten de desentranyar qui va estar involucrat en aquest escàndol financer, un dels més grans de la història.

Segons informa Bloomberg, citant fonts familiaritzades amb l'assumpte, la investigació es troba en les seves primeres etapes i s'està examinant si Deutsche Bank va monitoritzar apropiadament els fons provinents d'una sucursal d'Estònia de Danske Bank.

Deutsche Bank no para de trobar-se amb problemes judicials que augmenten la pressió sobre una entitat que fa temps que està molt 'tocada'. A finals de l'any passat, la Policia va registrar la seu de l'entitat per sospites de rentat de diners. Els investigadors rastrejaven les activitats de dos membres del personal de Deutsche Bank que suposadament van ajudar als clients a crear empreses 'offshore' per rentar diners, ha informat l'oficina del fiscal.

Noticias relacionadas

contador