ep el consejero delegado de caixabank gonzalo gortazar durante su intervencion en el spain investors
SPAIN INVESTORS DAY

"La recompra d'accions de CaixaBank oscil·larà entre 1.500 i 2.000 milions d'euros". És la primera estimació de Bankinter sobre l'anunci realitzat aquest divendres per l'entitat financera. Aquests experts calculen que equivaldrà al “6,3%/8,6% de la capitalització borsària actual”.

  • 5,11€
  • 1,95%

Gonzalo Gortázar, conseller delegat del banc, ha comentat que "per temes reguladors, ni als analistes ni als periodistes podem dir com serà aquest programa de recompra d'accions fins que no tinguem les autoritzacions pertinents, perquè està subjecte a l'autorització del Banc Central Europeu".

El directiu ha afegit que “hem donat la pista que el nostre objectiu és ajustar la nostra ràtio de capital CET 1 des del 12,8% fins a l'11,5%, per la qual cosa segurament hi ha molts analistes que ja n'estan calculant l'import. De moment, no podem confirmar res. La hipòtesi del 12% comentada als analistes és raonable, però no deixa de ser això”.

Sobre el llançament del nou Pla Estratègic que prepara l'entitat, Gortázar ha afegit que "esperarem el maig per donar-ne els detalls, però veiem una CaixaBank en plena forma per als propers tres anys i estem molt il·lusionats".

El president de l'entitat, José Ignacio Goirigolzarri, ha afegit que “estarà centrat a Espanya i Portugal, però podem ser més ambiciosos i mirar més enllà, perquè tenim capacitat per fer-ho”.

Noticias relacionadas

contador