ep archivo   el presidente de caixabank jose ignacio goirigolzarri interviene durante una rueda de
Rober Solsona - Europa Press - Archivo

CaixaBank s'apunta a la 'moda' de les recompres d'accions entre els bancs espanyols. Després dels programes anunciats per BBVA i Santander per recomprar títols propis, el banc presidit per José Ignacio Goirigolzarri ha confirmat que té intenció d'"implementar un programa de recompra d'accions (share buy-back) al mercat durant l'any fiscal 2022, per acostar la ràtio de capital CET1 a l'objectiu intern", una vegada obtingui els permisos regulatoris pertinents.

  • 5,11€
  • 1,95%

Sobre el pagament de dividends, el banc ha explicat, després de la presentació dels resultats anuals, que "el Consell d'Administració de l'entitat ha acordat proposar a la propera Junta General d'Accionistes la distribució d'un dividend en efectiu de 0,1463 euros bruts per acció, amb càrrec als beneficis de l'exercici 2021, a abonar durant el segon trimestre del 2022”.

"Amb el pagament d'aquest dividend, l'import de la remuneració a l'accionista corresponent a l'exercici 2021 serà de 1.179 milions d'euros, equivalent al 50% sobre el resultat consolidat ajustat pels impactes extraordinaris de la fusió amb Bankia", ha explicat el banc.

A més, "el Consell ha aprovat la Política de Dividends per a l'exercici 2022, consistent en una distribució en efectiu del 50-60% del benefici net consolidat, pagador en un únic pagament durant el 2023, i subjecte a l'aprovació final de la Junta General d'Accionistes", ha conclòs l'entitat.

Noticias relacionadas

contador