ep resorts aria y bellagio del grupo mgm
HAMILTON, STACY - Archivo

Entain, la propietària de cases d'apostes com Bwin i Ladbrokes, ha rebutjat una oferta d'MGM Resorts de 8.100 milions de lliures esterlines, que la companyia britànica considera insuficient.

"Entain ha informat a MGMRI que creu que la proposta infravalora significativament la companyia i les seves perspectives", ha comunicat l'empresa britànica.

Segons els termes de la proposta més recent la multinacional nord-americana del joc, MGMRI abonaria 0,6 de les seves accions per cada títol d'Entain, xifra que representa un valor de 1.383 penics per acció, segons el preu de les accions al tancament de 2020, amb una prima del 22% sobre el valor dels títols d'Entain.

D'aquesta manera, els accionistes d'Entain passarien a ser propietaris al voltant del 41,5% de la nova MGMRI, que ha indicat la possibilitat d'una alternativa limitada per al pagament en efectiu als accionistes d' Entain.

Al final de 2020, l'operador nord-americà de casinos Caesar va arribar a un acord per adquirir per 2.900 milions de lliures (3.225 milions d'euros) la casa d'apostes britàniques William Hill. Sota la regulació del Regne Unit, la nord-americana MGMRI disposa de termini fins al pròxim 1 de febrer per formalitzar la seva oferta o anunciar el seu desistiment.

Noticias relacionadas

contador