ep imagen corporativala casaapuestas william hill
WILLIAM HILL

La casa d'apostes William Hill ha decidit tancar de manera definitiva 119 cases d'apostes al Regne Unit, que constitueixen el 7,8% de tots els seus establiments, amb el propòsit de centrar encara més les seves operacions a la seva divisió ‘online’, que actualment representa dos terços dels seus ingressos totals, segons ha informat la companyia aquest dimecres.

Els locals havien tancat temporalment a causa de les mesures preses pel govern de Boris Johnson per frenar l'avanç de la pandèmia de Covid-19 al país. No obstant això, l'empresa ha resolt que el seu tancament sigui definitiu. La majoria dels treballadors d'aquests locals s'integraran a d'altres establiments.

La decisió de clausurar els 119 locals d'apostes arriba després que l'empresa hagi fusionat les seves dues divisions, l''online' i la de centres físics, per millorar l'experiència d'usuari i l'"eficiència operativa".

Així mateix, l'empresa ha informat que durant el segon trimestre de l'any va registrar unes pèrdues netes de 10,4 milions de lliures (11,5 milions d'euros), enfront dels guanys de 46 milions (50,9 milions d'euros) registrats durant el mateix període de l'exercici anterior.

No obstant això, si es tenen en compte els extraordinaris, com una devolució d'IVA per la incorrecta aplicació de normes fiscals entre 2005 i 2013, la firma va tancar el trimestre amb un benefici net atribuït de 116,8 milions de lliures (129,1 milions d'euros), comparat amb les pèrdues de 62 milions (68,6 milions d'euros) observades el segon trimestre de 2019.

Entre abril i juny, William Hill va facturar 554,4 milions de lliures (613 milions d'euros), un 31,7% menys. D'aquesta xifra, els ingressos obtinguts dels seus locals físics es va situar en 146,9 milions (162,4 milions d'euros), un 62,5% menys, mentre que la divisió 'online' va registrar una facturació de 369,3 milions de lliures (408,3 milions d'euros), un 0,5% més.

Noticias relacionadas

contador