ep tienda de el corte ingles en preciados madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

El Corte Inglés ha anunciat una nova campanya d'ofertes, de l'11 a l'15 de març, anomenada 'Ho busques? Ho tenim', que inclou descomptes únics en totes les àrees de venda, de manera que els clients puguin adquirir productes de cara a la nova temporada de primavera.

La companyia ha aprofitat l'arribada del bon temps i el canvi d'estació per llançar aquest nou període de rebaixes perquè el consumidor adquireixi els productes més desitjats per aquestes dates.

El Corte Inglés ha preparat un ampli espectre de productes oferts en totes les àrees de venda. Les promocions que llança la companyia durant aquests dies es poden trobar tant als seus centres comercials com a la pàgina web i l'app. A més, si el client realitza les seves compres a través de l'app d'El Corte Inglés, tindrà 3 mesos gratis al servei de la tarifa plana d'enviaments El Corte Inglés PLUS.

Els descomptes apareixeran a les seccions de complements, sabateria, moda home, infantil, esports, electrònica i electrodomèstics, joieria, perfumeria, llar, tèxtil i parament, alimentació i al departament d'assegurances.

D'aquesta manera, la companyia pretén augmentar l'accessibilitat de tots els seus productes a tot tipus de butxaques i aprofitar l'arribada de la primavera.

Noticias relacionadas

contador