masmovilcb2

L'OPA sobre MásMóvil ja té terminis: del 31 de juliol a l'11 de setembre. Així ho ha anunciat el propi organisme supervisor a través d'un fet rellevant.

  • 22,50€
  • 0,00%

Des de la CNMV han formalitzat la seva acceptació de l'OPA sobre la teleco low cost presentada el 3 de juny per part de tres fons.

En un comunicat, la CNMV assenyala que el consell entén "ajustats els seus termes a les normes vigents" i considera "suficient el contingut del fulletó explicatiu presentat després de les últimes modificacions registrades amb data del 27 de juliol de 2020".

Així mateix, considera que la contraprestació de l'oferta de 22,50 euros per acció està "prou justificada" a l'efecte del que es preveu als articles 9 i 10 del Reial decret 1066/2007, de 27 de juliol, sobre el règim de les ofertes públiques d'adquisició de valors i a l'article 137.2 del text refós de la Llei del Mercat de Valors.

La CNMV, a la seva anàlisi, ha tingut en compte l'informe de valoració presentat per l'oferent que, aplicant els mètodes contemplats al Reial decret, conclou amb un rang de valor en què es troba el preu de l'oferta.

Així mateix, la Comissió agrega que també ha rebut en aquest cas assessorament extern, "que ha validat en tots els seus aspectes essencials les conclusions de l'informe preceptiu aportat per l'oferent".

Noticias relacionadas

contador