ep thyssenkrupp
THYSSENKRUPP
4,80€
  • 0,01€
  • 0,27%

Brussel·les ha prohibit la fusió entre ThyssenKrupp i Tata Steel. La Comissió Europea afirma en un comunicat que aquesta operació "hauria reduït la competència i augmentat els preus per a diferents tipus d'acer". A més, postil·la que "les parts no van oferir recursos adequats per abordar aquestes preocupacions".

Brussel·les va anunciar l'octubre l'obertura d'una investigació en profunditat després d'haver constatat en la seva anàlisi preliminar possibles problemes als mercats de productes d'acer amb revestiment metàl·lic per empaquetat i productes d'acer galvanitzat en calent per a la indústria automobilística.

En aquest sentit, els compradors europeus dels productes afectats no haurien estat capaços de recórrer a les importacions per compensar els majors preus a Europa per diverses raons, entre elles els requisits de qualitat que han de tenir aquest tipus de productes.

Des de Thyssenkrupp ja descomptaven que no comptarien amb la llum verda de l'organisme europeu i va anunciar fa un mes la sortida a borsa de la seva divisió d'ascensors a més de la cancel·lació de l'escissió en dos companyies que va anunciar el passat mes de setembre.

L'alemanya va afirmar llavors que "més compromisos o millores en l'oferta afectarien negativament les sinergies que es pretenien en la fusió amb Tata Steel fins al punt que l'aliança d'empreses entre les dues perdria la lògica".

Noticias relacionadas

contador