ep telepizza 20181123113502
EUROPA PRESS

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha decidit aquest divendres admetre a tràmit la sol·licitud d'autorització d'OPA de Tasty Bidco, vehicle inversor gestionat per KKR per Telepizza, segons ha informat en un fet rellevant.

L'organisme admet així la sol·licitud d'autorització presentada amb data del 21 de gener de 2019 per Tasty Bidco per a la formulació d'una oferta pública voluntària d'adquisició d'accions de Telepizza en entendre que el fullet i els altres documents presentats, després de la documentació complementària i les modificacions registrades el dia 30 de gener i l'esmena registrada un dia després s'ajusten al que disposa l'article esmentat.

Com explica la CNMV, l'admissió a tràmit de la referida sol·licitud no suposa cap pronunciament sobre la resolució relativa a l'autorització de l'oferta, o qualsevol dels seus termes i condicions, que s'ha de produir d'acord amb els terminis i altres requisits que preveu l'article 21 de la precitada norma.

L'OPA, a un preu de sis euros per acció, està avalada per Banc Santander i Citibank

La sol·licitud va ser anunciada a finals de desembre per KKR, Artá, gestora del grup March, Torreal, societat de la família de Juan Abelló, i el banc Safra Group sobre el 100% Telepizza a un preu de sis euros per acció, avalada per Banc Santander i Citibank amb un import de 431.690.000.

L'oferta presentada es formula sobre la totalitat de les accions emeses en què es divideix el capital social de Telepizza, és a dir, 100,7 milions d'accions (incloent-hi 2,7 milions d'accions en autocartera), tot i que se n'exclouen els títols de Tasty Aggregator i Oregon, que seran immobilitzats.

D'aquesta manera, l'OPA es dirigirà al 71,9 milions d'accions de Telepizza, representatives del 71,435% del seu capital social i es formularà exclusivament al mercat espanyol. Així, els oferents hauran de desemborsar com a màxim 431.600.000 d'euros per fer-se amb el 100% de la companyia, que està valorada en més de 610 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador