ep juntaeuskaltel
EUROPA PRESS

La companyia britànica Zegona ha llançat una oferta pública voluntària parcial en efectiu per adquirir una participació addicional de fins a un màxim del 14,9% de les accions emeses d'Euskaltel a un preu de 7,75 euros per acció. Euskaltel va tancar aquest dijous als 6,585 euros, de manera que l'oferta suposa una prima propera al 18%.

  • 10,94€
  • 0,00%

Zegona és actualment propietària d'un 15% de les accions emeses d'Euskaltel. En cas que l'oferta fos completament acceptada, aconseguiria una participació màxima del 29,9%, representativa d'un 29,94% dels drets de vot, excloent-ne les 234.648 accions que Euskaltel manté en autocartera.

Per efectuar el pagament de l'oferta, Zegona ha de dur a terme un augment del seu capital amb exclusió del dret de subscripció preferent per un import de fins a 225 milions de lliures, import que ha estat assegurat per Barclays Bank.

El capital social de Zegona és de 1.262.194,49 lliures, representat per 126.219.449 accions ordinàries emeses d'una única classe, d'un penic de valor nominal cadascuna d'elles, que es troben totalment subscrites i desemborsades. L'import que s'obtingui amb l'augment de capital es destinarà al pagament de l'oferta (fins als 206.305 milions d'euros per un preu de 7,75 euros per acció) i la quantitat restant a les despeses que s'ocasionen amb l'oferta, així com a altres despeses corporatius generals.

El consell d'administració de Zegona, durant la mateixa sessió, ha acordat convocar la junta general extraordinària durant la qual s'acordi l'augment de capital.

Noticias relacionadas

contador