euskaltel portada

Euskaltel és un dels pitjors valors del Mercat Continu aquest dimecres. La 'teleco' s'ha deixat un 6,11% després d'haver perdut el suport de Banc Santander. Els analistes de l'entitat financera han rebaixat un 12% el preu objectiu de la companyia (des dels 9,5 euros als 8,4 euros), a més de rebaixar la seva recomanació de 'comprar' a 'mantenir'.

  • 10,94€
  • 0,00%

Amb tot, aquest any Euskaltel acumula uns guanys del 10%. A més, el consens dels analistes recollit per FactSet li atorga al valor un potencial alcista del 20% (amb un preu objectiu 8,4 euros), amb el 44% dels analistes recomanant 'comprar' els seus títols, respecte al 25% que aconsella 'mantenir' i el 31%, 'vendre'.

L'entitat financera rebaixa la recomanació i el preu objectiu de la 'teleco'

La 'teleco' es va apuntar un 11% més de beneficis durant el primer trimestre de l'any, amb la xifra del seu negoci residencial ascendint fins als 116,3 milions d'euros, un 25,7% més.

Euskaltel va destacar llavors el compliment de diverses fites rellevants marcats per al seu primer trimestre de l'any, com "l'estabilització del negoci residencial a les nostres tres regions històriques, la recuperació dels ingressos del segment d'empresa i el creixement de l'EBITDA respecte al primer trimestre del 2017".

La 'teleco' va tancar 2017 amb un benefici net de 49,6 milions d'euros i va destacar la consolidació del "creixement en ingressos, clients i rendibilitat". Un resultat que aleshores va estar marcat per les despeses extraordinàries, que es van elevar a 16,7 milions d'euros, en gran part a causa de l'esmentada compra de Telecable.

Noticias relacionadas

contador