ep economia- consejotelepizza respaldaopakkr6 eurosaccion
TELEPIZZA - Archivo
4,70€
  • 0,00€
  • 0,00%

El fons KKR, propietari del 62,8% de Telepizza, ha reduït de 6 a 4,70 euros el preu de l'ordre sostinguda de compra a partir d'aquest dimecres per l'exclusió de borsa de Telepizza després de l'aprovació d'un dividend extraordinari de 131 milions d'euros.

En concret, Tasty Bondco ha ajustat el preu de l'ordre sostinguda de compra en el marc del procés d'exclusió de borsa en 1,30 euros, quantitat igual a l'import brut per títol que rebran els accionistes de Telepizza el proper 21 de juny a concepte de dividend extraordinari, segons ha informat el vehicle inversor gestionat directament per KKR a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La junta de Telepizza va aprovar ahir la seva exclusió de les borses de valors de Madrid, Barcelona, ​​Bilbao i València, la qual cosa es produirà durant les pròximes setmanes, amb el 96,32% dels vots.

"Des del consell i l'equip directiu estem segurs que aquest nou escenari de companyia no cotitzada és més adequat per afrontar els reptes, ingents, que ens esperen en l'immediat futur", ha ressaltat el president executiu i conseller delegat del Grup Telepizza, Juan Pablo Juantegui.

La junta va aprovar també el repartiment d'un dividend extraordinari de 130.930.000 d'euros, per sota dels 145 milions anunciats anteriorment i dels 187.200.000 proposats al fullet de l'OPA, amb el suport del 99,87% els accionistes.

"El consell i l'equip directiu consideren que la nova estructura de finançament, amb extensió dels terminis d'amortització i eliminació molt significativa dels covenants dota la companyia d'un múscul financer més adequat per afrontar aquesta nova etapa que començarem a partir d'ara", ha subratllat.

Noticias relacionadas

contador