ep establecimientotelepizza 20190514013103
TELEPIZZA - Archivo
4,70€
  • 0,00€
  • 0,00%

L'ordre sostinguda de compra llançada pel fons KKR pel 43,71% de les accions de Telepizza que no controla arrenca aquest divendres, 17 de maig, i estarà en vigor fins que la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) suspengui la cotització de Telepizza com a pas previ per a la seva exclusió de Borsa.

En tot cas, l'ordre sostinguda de compra, que es formula a un preu de 6 euros per acció, el mateix al qual es va liquidar l'OPA de KKR sobre Telepizza, estarà vigent durant el menys un mes dins del semestre posterior a la finalització de l'oferta.

Telepizza, controlada pel fons KKR, ha convocat una junta general d'accionistes el proper 17 de juny en la qual es votarà, entre altres propostes, l'exclusió de negociació de les accions representatives de la totalitat del capital social del grup a les Borses de valors de Madrid, Barcelona, ​​Bilbao i València.

KKR, propietària del 56,29% de la companyia des de la setmana passada, votarà a favor d'aquesta exclusió i mantindrà, des d'avui, una ordre sostinguda de compra al mercat de les accions de Telepizza que no controla i que representen el 43,71% del capital.

El preu de l'ordre de compra serà de 6 euros per títol, tot i que s'ajustarà a la baixa en una quantitat igual a l'import brut per acció del dividend extraordinari proposat a la junta general d'accionistes.

Segons ha informat aquest divendres KKR a la CNMV, Banc Santander mediarà i liquidarà les compravendes d'accions de Telepizza efectuades en el marc d'aquesta ordre sostinguda de compra.

Un cop aprovada l'exclusió en borsa de les accions de Telepizza en la junta general d'accionistes, es procedirà a presentar la sol·licitud d'exclusió davant la CNMV.

Noticias relacionadas

contador