ep antonio brufaujosu jon imazla juntaaccionistasrepsol 20180606123801
Europa Press - Archivo

Els experts de Kepler reiteren aquest dimecres la seva recomanació de 'compra' sobre Repsol i el seu preu objectiu de 17,50 euros després de mantenir durant la passada jornada un 'road show' amb l'alta direcció de la petroliera a París.

  • 14,96€
  • 1,63%

"La companyia espanyola confia en millorar el flux de caixa per mantenir la millora de la remuneració als accionistes (el dividend augmentarà fins a 1 euro per acció el 2020) i aconseguir el punt d'equilibri de tresoreria (després de dividends) fins i tot encara que el seu escenari de 50 dòlars per al barril Brent es deteriori", apunten aquests analistes. "Reiterem les nostres conclusions positives que vam donar després de l'última actualització del Pla Estratègic", assenyalen.

Des de Kepler destaquen l'objectiu plantejat per Repsol d'invertir en plans d'expansió amb baixes emissions de carboni, cosa que s'espera que comenci en el futur proper, mentre que les millores en eficiència i els estalvis fruit de la digitalització serien altres aspectes rellevants, en la seva opinió.

"Molts inversors qüestionen els plans de Repsol d'haver-hi una presència més destacada en actius amb baixes emissions de carboni al mercat nacional, en particular per les limitacions del calendari, la rendibilitat i la contribució d'aquestes inversions al nou pla de negoci, així com el seu risc d'execució", subratllen des de Kepler.

Repsol té previst invertir 2.500 milions d'euros entre 2018 i 2020 en projectes energètics de baixes emissions de CO2 que, segons la companyia, desenvoluparan noves oportunitats de negoci a llarg termini. La petroliera ha fet èmfasi que l'expansió a l'àmbit renovable només es desplegarà de forma orgànica.

Noticias relacionadas

contador