atresmedia680logo

JP Morgan ara sí que creu en Atresmedia. El banc d'inversió nord-americà n'eleva la recomanació de 'neutral' a 'sobreponderar' i manté sense canvis el preu objectiu de 2,9 euros (amb el títol cotitzant a 2,3 euros per acció).

  • 4,60€
  • -0,65%

"Atresmedia ha rendit un 17% per sota de les nostres expectatives durant els dos mesos anteriors a causa del coronavirus", indica l'entitat nord-americana al seu últim informe.

"La pandèmia ha llastrat al mercat publicitari a Espanya a tots els nivells (en televisió i ràdio s'ha enfonsat un 60%, en exteriors un 95%, en mitjans digitals un 30% i, en total, un 50%), xifres encara pitjor del que s'havia pronosticat en un primer moment", recorda JP Morgan.

"No obstant això, ara sí que veiem marge de millora i potencial a curt termini per a aquest títol, la qual cosa explica el nostre canvi de recomanació", conclou el banc d'inversió.

Atresmedia va informar el 30 d'abril d'una caiguda del 24,4% en el seu benefici net durant el primer trimestre de l'any. La companyia va ingressar a més un 13,2% menys en els primers compassos de 2020, malgrat no estar registrant encara l'impacte complet del virus sobre els seus comptes.

Noticias relacionadas

contador