ep el presidente de ferrovial rafael del pino
FERROVIAL - Archivo

Els experts de JP Morgan continuen tenint una recomanació positiva per a Ferrovial ('sobreponderar') i un preu objectiu (31 euros) que implica un potencial del 20% des dels nivells actuals de cotització malgrat que la constructora ha pujat un 46% en el que portem d'any. En la seva opinió, els resultats del tercer trimestre continuaran amb la tendència del primer semestre, amb dades fortes en autopistes de peatge que compensen la feblesa de la construcció.

  • 28,92€
  • 0,28%

"En general, esperem que el tercer trimestre continuï amb la tendència del primer semestre i que el bon acompliment de les autopistes de peatge compensi l'esperat de la construcció i, en menor mesura, la desacceleració en els aeroports fruit de les vagues", explica el banc d'inversió estatunidenca.

Quant als catalitzadors, a més de la pròxima liquidació de la seva divisió de Serveis, JP Morgan subratlla la distribució de dividends i una possible actualització dels models interns de valoració de les autopistes de peatge.

Ferrovial comunicarà els seus resultats del tercer trimestre el 30 d'octubre després del tancament del mercat, després dels resultats de la 407-ETR, el 24 d'octubre, i de les xifres de Heathrow el 25 d'octubre, abans de l'obertura del mercat.

JP Morgan va iniciar la cobertura de Ferrovial al juny d'aquest any amb un preu de 26 euros i un consell de '*sobreponderar'. "Més net, més simple i més ben posicionat. Ferrovial es veurà cada vegada més com la millor posicionada per a la pròxima etapa del cicle macroeconòmic", escrivia llavors.

Noticias relacionadas

contador