ep recurs de grifols
GRIFOLS - Archivo

JP Morgan segueix sense apostar per Grifols abans dels seus resultats. La biofarmacèutica catalana es confessa davant el mercat divendres 31 de juliol i des del banc d'inversió nord-americà esperen "una desacceleració seqüencial de la seva àrea de Biociències".

  • 8,47€
  • 1,03%

L'entitat dels EUA reitera així la seva recomanació de 'neutral' a Grifols, a la qual manté un preu objectiu de 33 euros (els seus actuals nivells de cotització són 27,01 euros).

"Veiem la seva rendibilitat impactada durant el segon trimestre per les provisions de 200 milions d'euros anunciades", recull JP Morgan al seu últim informe. El banc preveu a més un 45% menys d'Ebitda per a Grifols, 215 milions, incloent-hi "les provisions i els estalvis de costos".

Els analistes de Berenberg també s'han pronunciat sobre Grifols al seu últim informe. A la biofarmacéutica li continuen mantenint el consell de 'comprar' amb un preu objectiu de 34 euros per acció.

Des d'un aspecte tècnic, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, destacava recentment que Grifols és "un altre bon exemple d'allò que a vegades ens agrada recordar sobre que un títol, qualsevol tipus de subjacent, pot arribar a caure amb força sense deixar de ser alcista per això en el que al mitjà i llarg termini es refereix.

Noticias relacionadas

contador