ep cartel de mediaset espana en la sede de telecinco en madrid espana a 5 de marzo de 2020
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Mediaset Espanya puja més d'un 2% aquest dimecres, fins als 3,35 euros, molt lluny encara dels 5,10 euros que ha fixat JP Morgan com a nou preu objectiu de la companyia (recomana 'sobreponderar'). Per a Mediaset Itàlia, el nou preu queda en 1,8 euros (en línia amb els nivells actuals de cotització), amb una recomanació de 'neutral'.

  • 2,89€
  • -4,24%

El banc estatunidenc, que ha reprès la cobertura de tots dos títols després d'un període de restricció, considera que Mediaset España cotitza barata donades les estimacions de guanys per a 2021, el capital net i el potencial alcista producte d'una recuperació forta i consolidació.

Quant a la matriu, Mediaset Italia, encara que considera que també podria beneficiar-se del procés de consolidació, es mostra més cautelós "donada la incertesa per la Covid-19, l'alt engranatge operacional i la seva alta qualificació enfront dels seus homòlegs".

Fa dues setmanes, Mediaset España i Mediaset Itàlia pujaven amb força al caliu d'una millora de Barclays. La firma ha elevat el seu consell sobre la primera a 'sobreponderar' des de 'neutral', amb un nou preu objectiu de 4 euros des dels 3,40 euros previs. A la segona li ha apujat la recomanació a 'neutral' des de 'infraponderar', amb un preu de 1,8 euros en lloc dels 1,55 euros previs.

"Millorem el consell de Mediaset pel fet que la publicitat s'ha recuperat més ràpidament del que s'esperava: abril: -48%; maig: -43%; juny: -9%, segons Nielsen", explicaven aquests experts. A més, afegien que, encara que la fusió de Mediaset i Mediaset España ha estat abandonada, l'empresa continua estant molt interessada en alguna forma de consolidació, que hauria de generar sinergies.

Noticias relacionadas

contador