ep cartel de mediaset espana en la sede de telecinco en madrid espana a 5 de marzo de 2020
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Mediaset España puja un 6% aquest dilluns i Mediaset Itàlia avança prop d'un 5% gràcies a la millora de valoració de Barclays. La firma ha elevat el consell d'aquesta primera a 'sobreponderar' des de 'neutral', amb un nou preu objectiu de 4 euros des dels 3,40 euros previs. A la segona li ha apujat la recomanació a 'neutral' des de 'infraponderar', amb un preu de 1,8 euros comparat amb 1,55 euros prèviament. Mediaset España cotitza en aquests moments a 3,27 euros i Mediaset Itàlia a 1,76 euros.

  • 2,89€
  • -4,24%

"Millorem el consell de Mediaset pel fet que la publicitat s'ha recuperat més ràpidament de l'esperat: abril: -48%; maig: -43%; juny: -9%, segons Nielsen", expliquen aquests experts. A més, afegeixen que, encara que la fusió de Mediaset i Mediaset España ha estat abandonada, l'empresa continua estant molt interessada en alguna mena de consolidació, que hauria de generar sinergies.

El mes de maig passat, els experts de Barclays van elevar lleument el preu de Mediaset Itàlia a 1,55 euros des de 1,50 euros i van reiterar el consell d''infraponderar'. Llavors Barclays encara esperava un tercer trimestre "tan dolent com el segon i un quart pla" pel que fa als ingressos publicitaris.

També destacava com a elements negatius per a la companyia la menor esperança de creixement de l'economia italiana durant els pròxims anys i la falta d'una estratègia de diversificació per part de l'empresa.

Noticias relacionadas

contador