ep el presidente ejecutivo de indra fernando abril martorell en los desayunos esade
ESADE

Els experts de JP Morgan han retallat el preu objectiu d'Indra de 10 a 8,10 euros, però en mantenen el consell de 'neutral'. Aquest nou preu encara suposa que li adjudiquen un potencial a la companyia del 8% des dels nivells actuals de cotització.

  • 17,97€
  • -0,33%

A principis d'aquest mes que és a punt de concloure, Indra va comunicar la retirada de les propostes de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) i de rebaixa salarial i va anunciar que buscarà un canal per compartir l'evolució de les estimacions de l'empresa de manera continuada amb la representació dels treballadors a Espanya, "amb la confiança que, quan sigui necessari, donarant suport a les decisions que caldrà prendre".

Indra havia presentat el 27 de març a la representació dels treballadors sengles propostes d'ERTO i de rebaixa salarial durant un període de tres mesos per l'impacte sobre el seu negoci de la crisi generada pel brot de Covid-19.

La rebaixa salarial s'incrementava progressivament en funció del sou, començant per un 5% i arribant al 25% en el cas del president i del consell d'administració, i no afectaria els professionals amb sous inferiors a 25.000 euros, ni a qui no estigués per sobre de les taules de conveni.

Aquestes dues mesures temporals perseguien aconseguir objectius d'estalvi mensual per començar a mitigar els impactes de la crisi sanitària. A més, la combinació de les dues permetia que es redistribuís l'esforç d'una forma equitativa entre tots els professionals, segons va dir l'empresa. No obstant això, després de no arribar a un acord amb els treballadors, Indra va fer marxa enrere.

Igualment, la tecnològica va anunciar a principis de mes que el consell d'administració, el president, els consellers executius i l'alta direcció s'aplicaran les rebaixes salarials que havien estat propostes.

Noticias relacionadas

contador